Nokas modtager Børsens Gazelle 2020

Et vigtigt skulderklap efter et meget specielt år og flere års strategiske satsninger samt investeringer i innovative løsninger.

Ligesom for alle andre har 2020 har været et specielt år for Nokas i Danmark. Det har også været et år, hvor flere års strategiske satsninger er begyndt at vise resultater. Der er indgået vigtige kundeaftaler, og Nokas har øget væksten betragteligt. Samtidig har innovation og investeringer bragt Nokas i en førerposition på det danske marked. Derfor er det også helt særligt for Nokas, at de kan slutte året af med gazelleprisen 2020.

 

”Jeg er virkelig stolt af, at Nokas er kåret som Gazelle 2020. Det er en stor anerkendelse til vores virksomhed og ikke mindst til medarbejderne, som knokler hver eneste dag, og som sætter en ære i hele tiden at gøre det bedre. Jeg kan sige, at vi i hvert fald ikke er kommet sovende til resultaterne. Derfor er det et kærkomment skulderklap – og ikke mindst på slutningen af dette meget specielle år,” siger Anders Gaba, adm. direktør for Nokas og fortsætter:

”Det betyder selvfølgelig meget for os, at vi får positiv respons fra markedet, for det er jo afgørende, at vi skaber værdi for vores kunder og samarbejdspartnere.”