Nokas forstærker driften med ny direktør på området

Nokas har det seneste år opnået en væsentlig større markedsandel bl.a. i finanssektoren, hvor virksomheden mange steder har overtaget bankernes kontanthåndtering sideløbende med, at de har udbygget netværket af kontantautomaterne, KONTANTEN.

For at sikre både stabilitet og den gode kundeoplevelse styrker virksomheden derfor det operationelle område yderligere. I den forbindelse har Nokas oprettet en ny stilling og indsat en direktør til driftsorganisationen, som skal varetage både drift og logistik.

”Vi vil gerne styrke området med en stærk profil. Vi har brug for en kapacitet, som har stor erfaring inden for drift og logistik. Jeg er derfor meget glad for at kunne annoncere, at vi har fået Johan Sassarsson med på vores hold. Johan har ud over den rette erfaring indgående kendskab til værdihåndteringsbranchen, hvilket er en kæmpe fordel. Han ved, hvor afgørende det er, at vi kan leve op til kundernes tillid, og hvad der er afgørende for den gode kundeoplevelse. Det er et perfekt match,” siger adm. direktør Morten Kierkegaard.

Johan Sassarsson kender i dén grad branchen. Han har nemlig tidligere haft lignende stilling i det Svenske søsterselskab, Nokas Värdehantering AB, hvor han i flere år var Operation Manager og Business Area Manager. I 2018 blev han Logistik- og Transportmanager for Loomis Sverige AB.
”Det er en godt at komme tilbage til en kendt organisation, og det er en god udfordring, at det er i et nyt land – og ikke mindst i en virksomhed i markant vækst. Udviklingen betyder naturligvis også, at det er pres på driften. Det vil være et fokusområde for mig, at jeg sammen med mine kolleger kan sikre, at kunderne oplever høj kvalitet i leverancerne og et tilsvarende højt serviceniveau,” siger Johan Sassarsson.

Johan Sassarsson tiltrådte funktionen som driftsdirektør 1. oktober.