Fælles branding Pengeautomater

Nokas har indgået et samarbejde med Handelsbanken, Nykredit Bank og Spar Nord Bank om overdragelse af deres pengeautomater til Nokas. Overdragelsen medfører, at Pengeautomaterne overdrages successivt og teknisk forældede automater udskiftes til nye modeller.

Vi har udarbejdet en fælles løsning for de Tilsluttede Banker, der gør det muligt for bankernes kunder at benytte alle pengeautomaterne, som var det deres egen banks pengeautomat.

Pengeautomaterne får et fælles brand KONTANTEN, så de er let genkendelige for kunderne. Igennem samarbejdet vil vi være i stand til at placere pengeautomaterne på centrale lokationer, herunder i indkøbscentre og supermarkeder. Målet er at få flere banker med i samarbejdet for at kunne give kunden endnu lettere adgang til kontanter samt sænke omkostninger per transaktion via stordriftsfordele.

Hævning og indbetaling

Lige nu er det muligt at hæve DKK og Euro i mange automater. Når udskiftningen er tilendebragt, vil det også være muligt at indbetale i mange af pengeautomaterne og såvel hævning som indbetaling vil være muligt i døgnets 24 timer.

Pengeautomaterne accepterer følgende kort:

Etablering af KONTANTEN vil ske successivt og aktive automaters placering og funktionalitet vil altid fremgå af kortet på hjemmesiden: https://nokas.dk/produkter/kontanten/

Her vil man ligeledes kunne læse om KONTANTEN og udfylde indsigelsesblanketter, hvis noget er gået galt i en transaktion.