Sikker og certificeret

Det kræver ekstremt høje sikkerhedskrav at håndtere kontanter. Nokas har netop været gennem en re-certificering, der dokumenterer virksomhedens høje ambitionsniveau og professionalisme

Der er ingen tvivl om, at sikkerheden skal være i den absolut højeste ende, hvis man som virksomhed skal håndtere kontanter. Branchen har derfor en sikkerhedscertificering, der betyder, at man kan godkendes til kontanthåndtering, eller at være depot for Nationalbanken. Certificeringen er en vigtig forretningskritisk proces; både i forhold til medarbejdernes sikkerhed og som garanti over for kunderne. Derfor er det også en helt central proces for Nokas, som dermed kan dokumentere ambitiøse standarder og professionalisme.

Vi beskytter vores medarbejdere
Tilgangen i de nordiske lande er en del anderledes end andre lande, hvor biler er pansrede og chaufførerne bærer sikkerhedsveste og våben. I de nordiske lande er udgangspunktet at beskytte medarbejderne. Derfor investerer Nokas i at optimere processer og udvikle intelligent teknologi, som dermed helt automatisk også beskytter pengene. Det betyder, at der ikke er incitament til overhovedet at forsøge at få fat i dem.

Fakta:
Dansk Standard DS3999 er udarbejdet af DS-udvalg S-470, Sikkerhedsledelse, med repræsentanter fra Finansrådet, de større pengeinstitutter, Nationalbanken, SikkerhedsBranchen, Politiets Efterretningstjeneste, Rigspolitiet, repræsentanter fra større værdihåndteringsselskaber samt en repræsentant fra Vagt- og sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning. Processen ledes af Dansk Standard.

Nokas har de nogle af de bedst sikrede tællecentraler i Europa, og er netop blevet re-certificeret i henhold til Sikkerhedsbranchens standard DS3999. Begge centraler er udstyret med det mest moderne sikkerhedsudstyr, der findes på markedet. Medarbejdernes sikkerhed er i top og kundernes værdier beskyttes af førende teknologi og processer.