Nokas sponsorerer lokalt fodboldhold

Nokas har indgået en sponsoraftale med Taastrup FC med det formål at støtte den lokale idræt og samtidigt skabe indblik i sikkerhed hos den unge generation

Vi ser med stor glæde frem til at følge årgang 2009 drengene fra Taastrup FC, som vi netop har indgået en sponsoraftale med.

Holdet træner til dagligt på Nybolig Park, der er hjemmebane for Taastrup FC og de vil om kort tid kunne ses såvel til træning som til kampe i de flotte limegrønne trøjer med Nokas’ logo.

Vi håber via dette sponsorat at skabe synergi mellem ungdomssport og erhvervslivet og at vi også kan være medvirkende til at fremme det gode alternativ til for meget skærm-tid.

At vi valgte at være sponsor for et lokalt drengehold er der flere grunde til, men primært faldt vi for, at der er synergi mellem klubbens og Nokas’ værdier.

I Taastrup IF’s værdisæt indgår både samarbejde og engagement. Endvidere eransvarlighed en af klubbens værdier og det matcher Nokas’ kundeløfte: ”Vi tager ansvar”, så her har vi allerede et godt afsæt til samarbejdet!

Disse 3 værdier er vigtige på et fodboldhold og ligeså vigtige, når de unge drenge snart skal ud i erhvervslivet. Hvis vi kan være med til at vise, at der er meget læring fra holdsport, der direkte kan overføres til erhvervslivet og dermed betyde, at man bliver god til sit job senere hen, har vi opfyldt en mission.

At vi så også kan få nogle gode timer sammen med drengene, når vi benytter de til sponsoratet hørende adgangskort til hjemmekampe og måske bibringe disse unge fyre lidt viden om sikkerhed og måske sågar rekruttere nye medarbejdere til branchen på sigt – ja, så er det jo en win-win, som et sponsorsamarbejde skal være.

Drengene kvitterede for sponsoraftalen med en 7-0 sejr på udebane i Ølstykke første gang de spillede i de nye trøjer!