Nokas Danmark

Nokas er en ledende nordisk sikkerhedskoncern med hovedsæde i Oslo. I Danmark er Nokas totalleverandør af sikkerheds­løsninger og værdihåndtering. Vi leverer innovative og fleksible løsninger med det mål at skabe tryghed for vores kunder.

Nokas Værdihåndtering gennemførte i oktober 2020 et planlagt ledelsesskifte, idet Anders Gaba blev udnævnt til adm. direktør for selskabet Nokas Værdihåndtering, hvor han overtager efter Peter Junge. 

Anders Gaba

Anders Gaba har siden 2018 været vicedirektør for Nokas Værdihåndtering og været ansvarlig for at drive værdihåndteringen og strategien mod et tættere samarbejde med banksektoren; et område, hvor Nokas det seneste år har øget væksten betragteligt og som med flere både store og mindre kontrakter på vej har sikret en succesfuld eksekvering af vækststrategien.

Nokas Værdihåndtering

Nokas Værdihåndtering udfører en væsentlig samfundsmæssig opgave ved at opretholde en sikker infrastruktur for kontante betalinger. Nokas leverer og afhenter kontanter til og fra butikker og sørger for, at pengene transporteres og opbevares sikkert. Virksomheden servicerer også en lang række pengeinstitutter og hæveautomater, herunder det landsdækkende KONTANTEN-koncept.

Certificering DS3999

Med vores to tællecentraler i Aarhus og Brøndby har Nokas Værdihåndtering to højt sikrede tællecentraler. Begge centraler er udstyret med det mest moderne sikkerhedsudstyr, der findes på markedet og vi er certificeret i henhold til sikkerhedsbranchens standard DS3999.

Via certificeringen kan vi således dokumentere, at vores kunders værdier samt vores medarbejdere er top sikrede og vi har dermed det bedste fundament til at kunne vækste på en sikker og effektiv måde.

Nokas Teknik

Pr. 8.2.2021 er Nokas Teknik solgt til KIBO Sikring A/S og med sammenlægningen af de to selskaber bliver Nokas Teknik i Danmark en del af en større virksomhed, hvilket fremtidssikrer selskabet med bredere kompetencer, flere ydelser samt endnu bedre mulig­hed for at udvikle og dygtiggøre vores medarbejdere.

Kontaktpersonerne i Nokas Teknik er fortsat de samme som hidtil.

Salget af Nokas Teknik A/S vil ikke umiddelbart betyde nogen ændring for Nokas Værdihåndterings kunder.