Nokas Danmark

Nokas er Danmarks førende leverandør af produkter og tjenester inden for kontanthåndtering. Vi garanterer effektive og rentable løsninger i forbindelse med behandling, kontrol og distribution af danske og udenlandske kontanter.

Nokas udfører en kritisk samfundsmæssig opgave ved at sikre, at banker, erhvervskunder og forbrugere til enhver tid har de penge, de har brug for, og sikrer, at sedlerne og mønterne regelmæssigt gennemgår grundig ægthed og kvalitetskontrol.

Nokas er markedsleder inden for værditransport med transportdækning fra Gedser i Syd til Skagen i Nord. Med valget af Nokas som leverandør til både transport og tælling, vil vi være i stand til at koordinere begge tjenester og skabe en sammenhængende serviceoplevelse for kunden.

I Nokas tilbyder vi et sikkert og effektivt system til kontanthåndtering. Vi giver vores kunder mulighed for at bruge mere tid på kerneforretningen, samtidig med at kontanterne sikres på en optimal måde, og pengene kommer på kontoen så hurtigt som muligt. Det er vigtigt for os øge sikkerheden, forbedre omkostningseffektiviteten, fjerne spild og styrke likviditeten for vores kunder.

Med det landsdækkende KONTANTEN-koncept servicerer Nokas også en lang række pengeinstitutter og hæveautomater.

Udover at levere det højeste sikkerhedsniveau, som også er DS3999-certificeret, er vores hovedfokus på at strømline alle processer fra kassen til din konto. Det lykkes for os, fordi vi har en høj ekspertise inden for bank og finans, som begge er centrale for moderne cash management. Vores forretningsidé handler netop om kombinationen af ​​disse to; at konvertere fysiske penge til elektroniske værdier og omvendt - sikkert og effektivt.

Nokas Danmark er en del af Nokas koncernen med hovedsæde i Olso.