Nokas Danmark

Nokas er Danmarks førende leverandør af produkter og tjenester inden for kontanthåndtering og værditransport. Vi garanterer effektive og sikre løsninger i forbindelse med behandling, kontrol og distribution af danske og udenlandske kontanter.

Nokas udfører en væsentlig samfundskritisk opgave. Vi medvirker til, at Danmark kan opretholde en robust infrastruktur for betaling med kontanter - både til hverdag, til fest og i krisesituationer.

Banker, erhvervskunder og forbrugere skal til enhver tid have de penge, de har brug for. De digitalt udsatte har vanskeligt ved digitale løsninger, de unge benytter kontanter for at have overblik over økonomien og ved kritiske nedbrud, strømsvigt eller hacking fungerer kontanter som et sikkert beredskab. Kontanter er det sikkerhedsnet, der gør os modstandsdygtige – også, hvis cyberkriminelle lykkes med at lamme vores digitale betalingsinfrastruktur.

Sikkerhed er vigtigt for os. Derfor er vi certificeret efter dansk standard, DS 3999, som er en sikkerhedscertificering, der betyder, at man er godkendt til at udføre kontanthåndtering for virksomheder og banker. Certificeringen er desuden en forudsætning for at være depot for Nationalbanken.

Som leverandør af både transport og optælling af kontanter skaber vi en sammenhængende serviceoplevelse. Vi transporterer pengene, opbevarer dem sikkert og sørger for, at sedler og mønter regelmæssigt gennemgår grundig ægtheds- og kvalitetskontrol. Og pengene kommer ind på kundens konto så hurtigt, som muligt. Med det landsdækkende KONTANTEN-koncept servicerer Nokas også en lang række pengeinstitutter og hæveautomater. Dækkende for alle ydelserne er, at de giver vores kunder mulighed for at fokusere på deres kerneforretning, mens alt vedrørende kontanter foregår så sikkert, som muligt.

Tillid og tilfredshed er afgørende for vores forretning. Derfor stiller vi også høje krav til kvalifikationerne hos vores medarbejdere og deres evne til at indgå i gode relationer med vores kunder. I Nokas er der stor diversitet og plads til mange forskellige baggrunde, hvilket vi bruger til realisering af vores høje ambitioner om fortsat at udvikle, optimere og strømline vores processer fra kasse til konto. Vi har bred erfaring og viden inden for bank- og finansbranchen og er specialister i cash management, som er centralt i forbindelse med at konvertere fysiske penge til elektroniske værdier og omvendt – sikkert og effektivt.

Nokas Danmark er en del af Nokas koncernen med hovedsæde i Oslo.